Ring til os: 42 66 12 58

Har du spørgsmål?

Hvad kan jeg hjælpe dig med? Skriv til mig her.

Chat med mig

Facebook

Følg med på facebook og få strikketips m.m.

 
 

Søg

8 strikkede dyr

New

99,00 kr

Mere info

I bogen får du opskrifter på følgende skønne dyr du selv kan strikke:

  • Andy, Camille og Laura (bamser)
  • Buddy og Lukas (kaniner)
  • Simon (kat) 
  • Luis og Mats (mus)

Dyrene har en færdig højde på mellem 20 og 33cm.

Uanset om du er nybegynder eller mere garvet i hæklefaget, kan du sagtens følge opskrifterne i 8 strikkede dyr.  

Detaljerne er meget gennemførte, så de vil pynte i ethvert hjem, børn vil elske at lege med dem, eller du kan forære dyrene væk som gave. 

Forlaget Rosendahls har sammen med grundlæggeren af Go Handmade Hanne Tolberg udgivet 8 strikkede dyr i 2016. Go Handmade er kendt for at lave æske med hækle-, strikke- og sykit. Dermed kan du nemt kreere den perfekte værtindegave eller legetøj til børn. 

Bogen måler 20x20x0,5 cm og er lavet i en praktisk paperbackudgave. Dermed er bogen nem at have med på farten. Introduktionen forklarer, hvor stramt du skal hækle, og hvilket udstyr de anbefaler. Dernæst er der en forklaring på montering. Så skulle du gerne være klædt på til at følge opskrifterne.

Om forfatteren og Go Handmade

Go Handmade er skabt af Hanne Tolberg. Den danske virksomhed holder til i Aabenraa og udvikler forskellige kit til håndarbejde. Kvalitet er et must, og samtidig skal det være sjovt og nemt at følge opskrifterne. Du kan købe kit, som skal hækles, syes eller strikkes. Det er kvalitetsdesign i en unik og eventyrlig stil.

Relateret